Süt az Õszi Nap
Süt az Őszi Nap
Süt az őszi nap, fénye betölti a földet,
Arcod ragyogásánál, semmi nem ér többet!
Fúj az őszi szél, susogva búg,
Hangod vélem hallani, ahogy a fülembe súgsz!
Most a szél falevelet kerget,
Érzem, hogy veled van, szerelmes lelkem!
Egy, csak egy, felhő van az égen,
Szívem elszorul, mert hiányol téged!
A felhő, ha eltakarja a napot,
Mögötte a nap ugyanúgy ragyog!
Nekem is, ha nem vagyok veled,
A szerelem ugyanúgy tölti el a szívem!
Ám az, igazi, az, hogyha látlak,
Ölelhetlek, csókolhatom a szádat!
Szívem sem fáj, ha itt vagy velem,
Arcod ragyog, hisz itt vagyok neked!
A fákon, sárgulnak már a levelek,
Szívemben van május, mert téged szeretlek!
Olyan jó is nekem, szívemben tavasz van,
Fújhat az őszi szél, te mindig velem vagy!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.