Nem Mondhatom
Nem Mondhatom
Nem mondtam, soha, nem kértelek,
Szeress, hogy szerethesselek!
Szeretlek, a nélkül is,
Hogy kérnéd a szerelmemet!
Elfogadsz, vagy megtagadsz?
Ki kérdezi? Enyém vagy? Itt maradsz?
Elfogadsz? Szerelmünk megmarad?
Vágyaimban csak te vagy!
Mit mondasz? Kellek még,
Szívemben gyújts reményt!
Mond, hogy kellek! Örökké csak, neked!
Örökké lehetek, gondja éltednek!
Mindig itt vagyok, kétségek között,
Szeretlek, nekem e földön nincsen más öröm!
Érzem, hogy szeretsz, és kellek is neked!
Mégis a kétely, mérgezi lelkem!
Nem az a baj, szeretlek e téged,
Ez bizonyos, dolog, nincs benne métely!
Az is biztos, hogy szeretsz is nagyon,
Hiszen, ha rám nézel, az arcod úgy ragyog!
Szeretlek, hidd el, te kellesz nekem,
Te vagy én, igaz életem!
Nem kell nekem más, csak te kellesz nekem,
Hogy veled élhessem le, gyarló életem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.