Lángol a Szívem
Lángol a szívem
Lángol a szívem, érted lángol,
Lehetsz te is, vagy én is bárhol!
Álmaimban látlak, ébren érezlek,
Ha nem vagy velem, szívemből vérzek el!
Lelkem veled van, bent lakik szívedben,
Értelmem, nálad jár, minden percemben!
Nem tudok, nem gondolni rád,
Szívemet mérgezi, utánad a vágy!
Amikor velem vagy nem tudom, mit tegyek?
Neked boldogságot, miképpen szerezzek?
Szeretlek szeretni, imádlak ölelni,
Szeretek neked, örömöt szerezni!
Azzal telik minden pillanatom,
Mit tegyek teveled, ha átölelhet karom?
Bármit tervezek, úgy nem lesz soha,
Mégis boldogságban telik minden óra!
Boldogságban telik, hisz ott vagy velem,
S bármit is teszek, az tetszik neked!
Nekem is tetszik, hisz bármit is teszel,
Fogadom azt tőled tiszta szerelemmel!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.