Hull Csak Hull
Hull, Csak Hull
Hull, csak hull az elsárgult levél,
Szerelmes szívem örökké tiéd!
Fúj, csak fúj a fáradt őszi szél,
Kedvesem, légy hát örökké enyém!
Sápadtan süt az őszi napsugár,
Szerelmed érzése, lelkem járja át!
Alig van már ereje a napnak,
Téged kedvesem soha el nem hagylak!
Egyre több felhő, vonul át az égen,
Minden percemben érzem, szeretlek téged!
Lassan elered, a csendes őszi eső,
Szerelmem irántad percről percre nő!
Hallgatom csendben, az eső koppanását,
Fülemben hallom, szíved dobbanását!
Azt kopogják halkan, szinte szelíden,
Szeretlek kedvesem, te jelentesz mindent!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.