Hiszek Egy, Másképp
Hiszek Egy, Másképp
Felkorbácsolt tenger a szívem,
Felkorbácsolta a beléd vetett hitem!
Te lettél az én igazi hitem,
Te vagy az istenem, te lettél mindenem!
A hiszek egyet is, újra tanulom,
Hiszem, hogy magamra vállalom!
Hiszek benned, te csodás teremtmény,
Hiszek szerelmemben, a boldogságom te lettél!
Hiszek vágyaidban, hiszem, hogy az én vagyok,
Hiszek magamban, s hiszem, mindent megadok!
Hiszek a csókodban, hiszem, hogy boldog vagy,
Hiszek a boldogságban, hiszem, hogy az te vagy!
Hiszek a csodákban, mit tőled kapok,
Hiszek a sorsomnak, hisz nekem adott!
Hiszek szerelmedben, hisz azt nekem adod,
Hiszek magadban, hisz nekem, magad adod!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.