a bajnok
A bajnokban baj van. Másrészről
gond, némiképp így a gondnokra
hajaz, ha tágabb értelemben.
Kiindulásképp ez épp elég. Bár
párhuzamnak gyenge (erőltetett
is talán kissé), de megengedhető,
ha kliséket akarok elkerülni (ahogy
te mostanában engem). Attól tartok
ez itten kulcsmondat lesz, mármint
hogy kerülő utakon juttatod el
magad magamtól minél távolabb.
Néha megértem, hogy nem értem.
Ilyenkor viszonylag céltalan begurulok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.