rábíztam most magam
de könnyen megvezet a vers is hagyom
úgysem hinnéd hogy nincs kihez beszélnem
kezdetben majd úgy tesz ahogy akarom
mintha idomulna krómozott edény falához tapadva
fényesen a lassú tűzön akár a gyanta olvad
simára forralódik de most kitörni készül
az ami s még ezen is túlszalad kilép
fújd meg hűtsd le hogy megehessem
ha már magamhoz szoktatom magam
beérem azzal amit én kutyultam színes
fedőkkel játszom sikerül e befedni egyszer
s tarthat e addig ameddig ami már még így vagy úgy
nem lehet vessek e még keresztet egy napon
ha nem fér hozzá egyik vagy a másik s egy edénnyi
dunszt láttán már értetlenkedünk ez is miért
ki ki veti magát elé alá a tortúrának de hiába
minden gőzünk szellőzőnyílások résein hussan el
házak felett úsznak át e belőlünk kiszakadt
dzsinnek mi göngyölegnek dobozainkban maradunk
sorsunk nem betétes egyszer majd megszokjuk nincs
nem is lesz olyan aki visszavinne s amíg elképzeljük
bőrük ruhájuk színét a hátukat melyre finoman
az ég lesz applikálva kész van e vers is
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.