Vágyakozás
Szeretnék szélnek szárnyán
elrepülni kedves hozzád.
Odabújnék két karodba.
Megnyugodnék feloldódva.
Érezném lágy ölelésed,
hallgatnám szívverésed.
Biztonságban, boldogságban.
Én csak a karodba vágytam.
Szeretném most a szádat,
megcsókolni puhán, lágyan.
Ajakam ajkadat keresve,
apró csókokat lehelne.
Nyelvünk édes játékában
Felpezsdülve égne vágyam.
Égő lángban, boldogságban.
Én csak a csókodra vágytam.
Szeretném érezni kezed
bőrömön szellőként lengedez.
Pihéimen lágyan játszadozva
Vágyam égig korbácsolja.
Testünk, lelkünk, ölelésben
Önkívületben szállna, égne.
Szerelemben, boldogságban.
Én csak a kezedre vágytam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.