Szememben látom a tanácstalant,
most jöttem rá alant,
amint a tükörbe nézek,
nem tudom mit érzek.
Elkeserít az, amit a jövőmben látok,
Királyom, életem kezedbe ajánlom.
Tégy vele azt, amit akarsz,
akármit engem vele nem zavarsz!
Csak egy zavar, tüdőm ettől zihál
semmi sem örök csak a halál.