Félve
Félve
Mit a lélek, szív kíván
ha meg van, az élet megy prímán.
A nő, ki az élet értelme
kell, az életnek nincs értelme.
Nekem nő feltétlen szükséges,
hogy Te kis lelkem egész lehess.
Ha szeretsz, imádsz egy nőt és félsz,
hogy az a kincs egyszer csak elvész.
Ez az érzés a féltékenység.
Tudsz ellenkezni, bár betegség.
Érzés, mint zuhanó repülő.
Hang, mi ekkor megfigyelhető:
Süvít a szélben a fémmadár,
benne utas, akiért nem kár.
Érzed a kínt a lelkedben,
és a kormánnyal tartasz ellent.
De ez egyáltalán nem elég,
és ekkor a bal szárny is elég.
Könnycsepp szökik a szemedbe,
nézel az ablakon epedve,
és kérded azt remegve: miért?
és a fémmadár most földet ért...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: még nincs :))) (-, -)
Kiadó: -