Miért
Miért rebben meg a szívem,
Ha szemed szemembe néz?
Miért bénul meg a testem,
Ha kezed kezemhez ér?
Miért menekülnék, mint vad,
Ha megérzi a vadászt?
Miért, hogy állva maradok,
Bár közeleg a végső nász?
Miért perzsel úgy a láng,
Ha nem táplálja semmi?
Miért várom úgy a csodát,
Ha nem akar eljönni?
Miért szabadult ki lelkem,
Ha most keservesen fáj?
Miért gyönyörű az élet,
Bár fáj ez a szabadság?
Képzelj most magad elé,
S magyarázd meg a varázst,
Mit kétségbeesve keresek,
Mitől, mivé változom át!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.