Nem
Véletlen? Nem! A Nagykönyvben ez állt:
„Rátok méretik a végzetes találkozás!”
S ekkor Te is megérezted, amit én,
Sodor, elkap a szenvedély!
Mindent megtettem, ne így legyen.
Szerelem nem! Nem kell nekem!
Attól csak fáj, sajog a szív,
Sodor, elkap, szétszakít!
Álmatlan éjszakák, őrült nappalok!
Védelmező falam érzem omladoz.
Éveken át húztam magam köré,
Fájó érzelmek és szívem közé.
Vigyázz rám kérlek kedvesem!
Fal nélkül a szívem meztelen.
Ne hagyd, hogy megsérüljön! Ne játsz!
A Nagykönyvben csak Te tudod mi állt.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.