vallomás
A fény, mit látsz a szememben,
A végtelen, boldog szerelem.
Tudom életed csak az enyém.
Életemért cserébe kaptam én.
Tiéd vagyok, s Te az enyém.
Visszavonhatatlan szenvedély
Űz, hajt, egyre röpít feléd.
Szerelmed szerelmemben él.
Hiányzol minden pillanatban.
Minden sejtemben vágylak.
Élek, mint sivatagban szomjazó,
Egy csepp vízre vágyó vándor.
Téged akarlak. Nem vagyok bűnös.
Bár sokaknak annak tűnök.
Akarom a boldog szerelmet,
Együtt élvezni örökké Veled.
Soha senki így nem szeretett
Kedvesem, ahogy Te engem.
Soha senkit így nem szerettek,
Ahogy én téged kedvesem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.