Kizárom a Világot
Kizárom a Világot
Szívemet melegség járja át,
Ha szerelemmel gondolok rád!
Oly jó, hogy vagy nekem,
Ezáltal életem is szebb lehet!
Te vagy a mindenem,
Álmokat veled szőhetek!
Tán megvalósul álmom,
S veled érhetem el a boldogságot!
Mily jó szeretni, érted élni,
Csókjaid soha nem feledni!
Oly jó, hogy vagy nekem,
S hogy mindenedet szeretem!
Szeretem, arcod ragyogását,
Élvezem szemed csillogását!
Imádom testedet,
Te kellesz örökké énnekem!
Szeretem csodás ajkaid,
Soha nem feledem csókjaid!
Imádom kebleid lágy ívét,
Selymes bőröd hófehér színét!
Szeretlek, szeretni,
Ölelve feledni!
Feledni kebleden, a való világot,
Ha téged ölellek, a világot kizárom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.