Légy Te a Láng
Légy Te a Láng
Légy te a láng! Lángja életemnek!
Gyújtsd fel lángoddal szívemet!
Had égjen az, szerelem vad tüzében,
Izzon vadul, vágyaid hevében!
Légy te, ki felgyújtja lelkem,
Rabul ejtve, elfásult szívem!
Oly jó, ha bennem égsz,
A legvadabb álmokkal felérsz!
Égess hát! Ébreszd fel álmaim!
Lángolj! Lángoddal keltsd fel vágyaim!
Érzem, vágyam csak szunnyadó parázs,
Ha lángod elér, újra éled bennem a varázs!
Szívemet, szerelmes szíved lángja elérte,
Szívem lángra gyúlt, s úgy érzem, eléget!
Elégek, nem leszek semmi,
De boldogan fogom ezt venni!
Mert szerelmed tüze mi eléget,
Boldogan égetem magam el, Te érted!
Nem kell a földön más öröm nekem,
Csak sokáig égessed, érted égő szívem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.