Várom a Napom
Várom a Napom
Várom a napot, vagy egy ragyogó csillagot?
Mindkettő te vagy! Te vagy a nap nekem,
Hisz te adod a fényt, mely éltet engem,
Te vagy a legszebb csillag, mely ragyogva vezet!
Vezet a sötétlő égen, át a hajnalig,
Vigyázva elvezet a felkelő napig!
Lám az is te vagy! Sugaraiddal utat mutatsz!
Mutatod az utam, amivel boldogságot adsz!
Mily szép is az életem,
Mindig mindenhol ott vagy énvelem!
Szívem is, ha oda figyelek,
Azt dobogja, de jó is énnekem!
Van, akit szeretek,
Ki vigyáz rám, kinek fontos, hogy szeretem!
Van, aki szerethet,
Kiért élek, ki vezérli életem!
Ragyogj hát Csillagom, kísérj az utamon,
Ne hagyj el sohasem, vezérlő Csillagom!
Világíts szép Napom, hisz te vagy a holnapom,
Világíts énnekem, örökké rám ragyogj!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.