Végy Magadhoz
Végy Magadhoz
Végy magadhoz édes Istenem!
Fogadd el szerelmes szívemet!
Nincs e földön más, ki erre érdemes!
Próbáltam szeretni, magamat adni,
Ezért egy csöppnyi, boldogságot kapni!
Nem szabad a szívnek ennyire szeretni,
Bánatba kell azt örökre temetni!
Ha bánatos a szíved, nincs ami, fájjon,
Nem bánthat senki ezen a világon!
De ha szerelmes vagy, egy kicsit is boldogabb,
A sors üt rajtad, ami nem válogat!
Kettétöri szíved, ami nagyon szeret,
Megöli majd vele, szerelmes életed!
Mit ér az élet, ha nincs mi, szeressen?
Nincs szív, ami érted elepedjen?
Kérlek hát Istenem, e kérést teljesítsd,
Vedd magadhoz lelkem, téged majd Istenít!
Nem kell az már itt lenn, senkinek a földön,
Tán kell még neked, vidd el azt most rögtön!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.