Lángolószív
Lángolószív
Lángolószív, kimondva mily szép,
Élni vele mégis mily nehéz!
Mily szép a szerelem,
S ezzel örömteli életem!
De fájni is tud kegyetlenül,
Ha elmész, itt hagysz, egyedül!
Egyedül e nagyvilágban,
Szívem remeg fájdalmában!
Lángolószív, benne van minden,
Szerelmem és egész hitem!
Szerelmem mi bennem él,
Hitem, az érted égő szenvedély!
Várlak, várlak örökké,
Hisz csak érted ég a szenvedély!
Ha e szenvedély aludni tér,
Örök álmom alszom már én!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.