Szó Nélkül Szeretlek
Szó nélkül szeretlek
Miért van az, ha szellő simogat lágyan,
Vagy napsugár tüze ér a nyárban,
Te jutsz eszembe, miként állok, szemeid sugarában.
Bőrömön újra érzem, szerető kezeid nyomát!
Ha látom szerelmespár játékát a parkban,
Eszembe jut róluk, gyönyörű ajkad,
Számon érzem újra, csókjaid tüzét,
Szívemben érzem szerelmed hevét!
Miért van az, ha a halk nyári estén,
Hűvös szobámban, álmom keresvén!
Téged látlak újra magam előtt,
Életemben a leggyönyörűbb nőt?
Ott vagy megint velem, suttogásod hallom,
S magam is suttogva, szerelmem megvallom!
Megtenném, s teszem, ha kell minden nap,
Kakukként ismételve, szerelmem milyen nagy!
Hiába is minden, a szavak kevesek,
E szerelmet kifejezni, szavakkal nem lehet!
Tettekkel próbálom, bizonyítani neked,
Hogy ennyire szeretni, csak téged lehet!
Csak téged szeretlek, így még nem szerettem,
Ilyen szenvedéllyel, ekkora vággyal telítetten!
Minden gondolatom, te vagy csak nekem,
Hisz minden pillanatban, érzem szerelmedet!
Szeretlek! Van kinek e szó nem jelent semmit,
Engem, ha kiejtem, mindig megrendít!
Úgy mondom ezt neked, hogy benne van a szívem,
A lelkem, életem, mit adni tudok neked!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.