Szeretem a Tested
Szeretem testedet
Magam előtt látom tested vonalait,
Hófehér kebleid lágy halmait!
Mindig azt érezném, hogy dobog szíved,
Az átélt gyönyörtől, pulzusod, hogy lüktet!
Mikor feltárod előttem tested rejtelmeit,
Érzem odaadásod, mi vágyam felkelti!
Oly jó átölelni, szinte egyé válni,
Nálad a szerelmet örökre megtalálni!
Mikor simogatsz, mint nyári édes szellő,
Elszállnak gondjaim, mint égen a felhők!
Te vagy ott velem, csak ketten maradunk,
A boldogság útján előre haladunk!
Ölelnélek mindig magamhoz szorítva,
Szerelmes szavakat füledbe suttogva!
Mindig veled lennék, mint betű és a szó,
Részeddé válnék, hisz az olyan jó!
Én lennék a legfontosabb része a lelkednek,
Lennél lelkem legfontosabb alkotó eleme!
Szeretem a tested, hisz az olyan szép,
Benne van a lelked, ahol ott vagyok én!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.