Imába Foglalom
Imába Foglalom
Imába foglalom neved,
Úgy köszönöm, hogy vagy nekem!
Nincs nagyobb örömöm, mint suttogom neved,
S ajkamon ez imádott szóval, tovább élhetek!
Köszönöm a sorsnak, hogy nekem adott,
A szerelmet neked, mit tőled kapok!
Míg nem voltál én, sem léteztem,
Csak éltem, de minek? Most ezt kérdezem!
Most, hogy vagy nekem, minden más lett,
Szebb lett a világ, s jobbak az emberek!
Oly jó, hogy élek, oly jó, hogy vagy nekem,
Boldog vagyok, s mindezt neked köszönhetem!
Kérlek, csak arra kérlek,
Maradjon ez, így amíg csak élek!
Kellesz nekem, minden percben,
Te vagy az éltetője, múló életemnek!
Szeretlek, s érzem, szeretsz,
A boldogságot adva meg nekem!
Nem tudok mást adni cserébe,
Szerelmes szívemet adom tenéked!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.