Ne Hagyj El
Ne hagyj el
Szakadék szélén tántorgok,
Várom, mit hoz a sors?
Feléd, vezet,
Vagy beléfordulok!
Nem tudom, merre vezet,
Bízom, benned és szerelmedben!
Ne lökj el! Ne hagyj el!
Te vagy csak, nekem ki kell!
Hiszek benned, bennünk,
Tudom, erős a szerelmünk!
Megküzdünk bárkivel, ha kell,
Hogy életünk, egyszer boldog legyen!
Ne hagyj el! Ne lökj el!
Hisz szívemet szerelmed tölti be!
Szerelmed, mit adtál nekem!
Kérve kérlek, ne vedd azt el!
Legyen átkozott a sors,
S benne minden igaztalan lélek!
Amiért bánt, s nem engedi, hogy,
Veled boldogságban éljek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.