Álom
Álom
Álmomban láttalak, röpültél felém,
Szívem tele vággyal, futottam eléd!
Mikor összeértünk, átöleltük egymást,
Éreztük, életünk, boldogságot talált!
Szeretlek édesem, kellesz nekem ma,
Életem nélküled, semmivé lesz holnap!
Hiányod pótolni semmivel nem tudom,
Imádlak édesem, de ezt úgy is tudod!
Álmodom testeddel éjjel, reggel, délben,
Magam előtt látlak, sötétben és fényben!
Kezemmel is érzem, bőröd feszességét,
Szemed csillogását, arcod szépségét!
Hogyha ébren vagyok, kergetem az álmom,
Rád gondolva újra, dús kebledre vágyom!
Öleljelek újra, csókokkal a szádon,
Ez lesz az én, örökös nagy álmom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.