Álmodj
Álmodj
Álmodj szépeket, csillogó fényeket
Lásd, mint a fény kellesz énnekem!
Álmodd életed szépnek, életem,
Életed élheted álmodban énvelem!
Álmodban ölelhetsz, szerethetsz kedvedre,
Nincs aki, megtiltsa, elvegye szerelmed!
Álmodban ott leszek örökké melletted,
Ébren te lettél életem értelme!
Mint virágnak a napfény, kellesz énnekem!
Hisz örök boldogságom, neked köszönhetem!
Ezért vigyázom álmod, hogy csendes szép legyen!
Ébren léted, boldog szerelemben teljen!
Te vagy nekem az éltető erő, amit visszaadok,
Hisz e nagy boldogságot, úgyis tőled kapom!
Álmod szép legyen, édes kedvesem,
Bár veled élhetném rövidke életem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.