A Sorsom
A Sorsom
A sorsom te vagy, s a végzetem!
Mert nincs nékem élet, nélküled!
Ha nem vagy velem, csak lézengek,
Csak nézek álmodozón, ha kérdeznek!
Gondolataim nálad járnak,
Szívem, lelkem, rád találtak!
Jól érzik ott maguk nagyon,
Hisz a boldogságot tőled kapom!
Azt mondtad, az enyém leszel,
Nekem adod az életed!
Te leszel a kicsi párom,
Amit én már nagyon várok!
Vigyázok majd életedre,
Lelkedre és jó szívedre!
Boldogságot adok neked,
Nyugodt, békés, szép életet!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.