Fáj
Ha fáj, üvöltsd a világba!
Hátha meghallja valaki.
Bánat szíved rágja.
Dobd ki utca mocskába!
Hátha rálel valaki.
Könnyed csorog lelkedből,
nem tudod elállítani?
Bánat szíved rágja?
dobd ki utca mocskába!
Hátha rátapos valaki.
Ha fáj, kiálts a világba!
Hátha megszán valaki.
Nyomorult szíved könnyét
Koldus szomjazó issza
Míg dobog, és szeretőn
két mocskos kezébe fogja.
Lelked reményét adja,
Hátha megszán valaki.
Ha fáj, ordíts a világba!
Hátha átölel valaki.
Ne reménykedj botor!
A világ csak nyomor.
A szeretet kidobni,
Utca mocskába való!
A közöny az Úr!
Ha fáj, sírd a világba!
Hátha megsajnál valaki.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.