Rád vártam
Rád vártam
Rád vártam egész életemben.
Nem tudtam, milyen az a szeretet,
Mikor lelked együtt rezzen velem.
Rád vártam egész életemben.
Nem tudtam, milyen a szerelem,
Milyen az egyszerre égő érzelem.
Rád vártam egész életemben.
Nem tudtam, milyen a hiány,
Mennyire fáj, ha karod nem ölel át.
Rád vártam egész életemben.
Nem tudtam, milyen a boldogság,
Mikor ajkam, ajkadon fedezi fel a csodát.
Rád vártam egész életemben.
Nem tudtam, milyen a hiány,
Mit érzek a sejtjeimben, ha várok rád.
Rád vártam egész életemben.
Nem tudtam, milyen a remény,
Hogy életem örökre veled élem én.
Rád vártam egész életemben.
Nem tudtam, milyen a végtelen gyönyör
Melynek emléke vágyón gyötör.
Rád vártam egész életemben.
Köszönöm, hogy vagy nekem
Boldog vagyok. Neked adom életem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.