?!
nem fér a fejembe,
hogy csak így hipp-hopp
megyek a levesbe
aprítva, szeletben,
úgy, mint a receptben,
s elvesztem egész-ségem,
és fövök, amíg nem
’kész’ leszek.
s ha kész vagyok,
az időtlen angyalok
undorral okádnak,
hogy a szívem egyik bugyrának
leghátsó sarkában van valami,
amit léleknek szoktak mondani,
és az még mozog.
aztán egy kukában landolok,
a maradék közt, részekben,
de a részekben mégis egészen…
…szólnom kellett volna, sajnálom,
hogy magamat inkább nyersen ajánlom…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.