Már kezdem megszokni
Ezt a melegített hideget
A szobámban, csak orrom
Csorog bánatában, igaz az
Ujjam hegye is kissé fázik
Tavaszra meg a tető is beázik
(és) a plafonon majd látszik
nagyszerbia térképe és összes
értéke a lehullott vakolatban
(Muzslya 1992)