A tér
A tér
Többet ér e a tér HA
NEM Marxtér….
…most „NEMTUDOMHÁNYADIKKICSODA” a neve
Ő itt az úr és
VALAKI a kuKÁBA túr
Piszkálva a közkincset
Riasztó pepecselés az egész
Ahogy kezet mos a köztudat
bólogat, mikor bevesz egy
hideg idegcsillapítót a
potyaleső társaság örömére a tömeg
még néha visszatér a térre és
bocsánatot kér ha eltér, vagy
nem kér a bolDOGságból
(Muzslya 1988)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: ÜZENET(Szabadka), 2003 jan.
Kötetben: Elnapolták a holnapot (Muzslya, 2003)
Kiadó: Sziveri János Mûvészeti Szinpad Muzslya