Megöl a Hiányod
Megöl a Hiányod
Menekülök, a hiányod elől!
Menekülök magam elől!
Elbújnék, mint vakondok a föld alá,
De tudom, hiányod, mindig rám talál!
Kísért, mint el nem hantolt halott,
Akit soha senki el nem temetett!
S lelkének meg nem adatott,
Az örök üdvösség, mit életében úgy keresett!
Hiányod mardossa szívemet,
Megöl, mint alattomos féreg,
Mit a gazda akkor vesz észre,
Ha tönkre ment egész termése!
Eszi lelkem is hiányod,
Mint pákosztos gyerek a tortából,
Még egy kicsit, még egy csöppet,
Késő, mikor észre veszi, nem ehet többet!
Megőrjít, tönkre tesz, hiányod!
Megöl a szerelem, hisz kit szeretek nem látom!
Nem látom, nem hallom, nem ölelhetem,
A fájó magány csak, ami maradt nekem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.