Rajtad Át
Rajtad Át
Te vagy nekem a fény,
Rajtad keresztül látom a világot
Te vagy maga a tény,
Kitől érzem a boldogságot!
Szeretlek! Mi kell ennél több?
Mi szebb, gyönyörű öröm!
Te, csak te kellesz már!
S, tudom, mi a boldogság!
Nem tudtam! Évek óta várom már!
Mikor oly gyötrőn átölelt a magány!
Te, csak te vagy a biztonság,
Arra, hogy elűzd a magányt!
Szeretlek! Te léted, feloldja a magányt!
Minden pillanatban, nagyon várok rád!
Várom a felejthetetlent, az oly sebezhetetlent,
Téged, ki nekem minderre megoldást jelent!
Szeretlek! Te tudod a megoldást!
Ki mindenre, oly gyógyírt találtál!
Szerelmem, mi tiéd, köszönd meg.
Hogy tiéd a nagy szerelmem!
Mért fáj a szív, ha szerelmes!
Ha társam, most nem lehetsz!
Vágyom, hogy együtt élhessünk,
Az életben eggyé lehessünk!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.