Égi Tünemény
Égi Tünemény
Te vagy nekem, a földön járó égi tünemény,
Kit övezve, körül vesz a csodás égi fény!
E fényben ott látom magam,
Ki ezután, életeddel halad!
Remélem e fény, nem alszik ki soha,
A sors nem lesz hozzád, soha mostoha!
Szeretnék a fénnyel együtt haladni,
Szerelmes szívedben, örökké maradni!
Nem kell nekem más ettől az élettől,
Csak te kellesz nekem, szívestől, lelkestől!
Ha örökre megkaplak, tégedet a sorstól,
Nem lesz a földön, más ki olyan boldog!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.