Szerelmed
Szerelmed
Szerelmed édesem, oly kedves énnekem,
Lelked érintése, lelkemnek bélyege!
Bele égett oda, ki nem veheted,
Szerelmedet drágám, féltve őrizgetem!
Kezed simítása, szívem simogatja,
Szemed csillogása, létem ápolója!
Kebleid lágy halma, fejem nyughelye,
Tested szépsége, vágyam fejedelme!
Hangod csengése, mint a szirénének,
Nem figyelni reá, halálos nagy vétek!
Főleg mikor súgod, szeretlek de nagyon,
A boldogságtól, majd szörnyet nem halok!
Tüzes csókjaidat, ha érzem ajkamon,
Azt sem tudom élek, vagy menten meghalok!
Édes szerelmem könyörögve kérem,
Ezután se hagyjad nyugodni a vérem!
Forrjon az, mint eddig, drágaságom érted,
Hisz szerelmünk az csak, ami engem éltet!
Ölelni, csókolni, szeretni, imádlak,
Minden percemben csak téged kívánlak!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.