A fontos bezsélgetésekhez úgyis...
…jaj, még valami…
…csak azt akartam mondani…
…hm…tehát…arról lenne szó…
…ugye figyelsz?...jó…
…szóval…arra jutottam…
…hogy is mondjam…
…khm…khm…a megfogalmazás…
…az…az a problémás…
…tényleg, nem tartlak fel?...
…nyugodtan menj el…
…vagy érdekel?...
…persze…hol is tartottam?...
…jaj, igen….csak azt akartam…
…áh, semmi…hagyjuk…
…majd máskor megvitatjuk…
…zavarban?...én?...
…ugyan kérlek… m’ért?...
…drága lesz…le kéne tenned…
…szia…(KATT)...szeretlek…
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.