Búcsúajándék tõled
Filléres mágiát űzöl velem újra,
Vagy még mindig? Ki tudja…
Eszembe jut néha, kábé heti egyszer,
S még hat napon át nem ereszt el,
A gondolat, hogy enyém voltál,
Megbélyegeztél, megraboltál,
Gyönyört adtál és elvettél mindent,
Mi ezer lánggal égett itt bent:
Vágyat, ihletet, minden józanságot,
Félszeg mosollyal egy egész világot.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.