Nézem, hogy szállnak a hajnali madarak,
Hogyan oldódnak fel a csillag-anyagban,
Én is így olvadok szerelmünk napja alatt,
Ebben a csodás fúzió-darabban.
Távoli zene szól, kezed kezemben pihen,
Messzi tűz ég a keleti végen, kékre sül az ég,
Az atomrobbanás előtti másodperc ilyen:
Egy óráig, csak egy percig együtt maradni még!