Halk üzenet
Lépcsőházak mélyén figyel a szerelem,
Mint mikor a törpeharcsa kérészre les,
Szokatlan nyugalom játszik ma velem,
Tudom, hogy engem észre se vesz.
Rozsdás korlátra ül a bársonyos éj,
Károg a beton és harákol a vas,
De őt nem izgatja az életveszély,
Ma ártalmatlan a nőstényfarkas.
Tompa ma minden női tekintet,
Tüzét vesztette minden kapcsolat,
Üres csatornákon szól csak a halk üzenet:
"Kérjük, kapcsolják ki hormonjaikat!"
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.