Te vagy a tenger
Te vagy a tenger
Te vagy a tenger,csodás és végtelen!
Tested a tenger habja,
Mely hófehér, s mit képzelet,
Szépségéért túlszárnyalni képtelen!
Lennék delfin, mely e csodás habokban,
Fürdik, ficánkol, akár naphosszat!
Lennél lételemem, mely nélkül életem,
Mint delfin víz nélkül, percig nem élhetem!
Lennék tengernek selymes partja!
Mit mos kék víznek habja!
Magamhoz vonnálak, lágyan befogadva,
Míg eggyé lenne, part és a tenger habja!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.