Kezedben
Kezedben
Miért van az,hogy nincs percem szabad?
Minden gongolatom, vágyam te vagy!
Láttam őrültet, ki nem tűrt magán láncot!
Szívem is úgy ég, tombol, táncol!
Járja a táncot lelkem is vágyón!
Téged látlak én, legyek akárhol!
Szerelmem féktelen, vad és mélyen izzó!
Hiányod szívemnek, fájdalmas és kínzó!
Nem tudja betölteni ezt az űrt semmi!
Nekem csak te kellesz, nem kell más senki!
Te vagy az életem, s halálom te vagy!
Létem, boldogságom, te döntöd el magad!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.