Én tényleg szerettelek!
most is tart még ez a
furcsa kényszer: csak veled.
most is rád gondolok,
ha az utcán ácsorog
egy szerelmes… vagy csókol…
vagy ölel…vagy sír…
vagy azzal a tipikus mosollyal
sms-t ír…
vagy vár…és fintorog,
mert a mama volt…
szar dolog…
Később gyomrom fájdul,
és amit kihányok
nem tudom, a düh-e
vagy hiányod…