A Múzsák Szövetségének Alapszabályzata
1. A múzsa az élet sava és borsa egy személyben.
2. Múzsa az, aki múzsának vallja magát.
3. A Múzsák Szövetségének tagja lehet bárki, akit legalább két múzsa ajánl, és már megjelent legalább egy neki dedikált vers.
4. A Szövetség megkülönböztetés nélkül tagjai közé fogad fiktív és hús-vér múzsákat.
5. A Szövetség alapvető célkitűzései: a múzsák érdekeinek védelme, a múzsaság elismertségének, közéleti súlyának javítása, turnék szervezése, ahol a múzsákat potenciálisan több író ismerheti meg.
6. Ha a múzsákat több író ismeri, az jó az irodalomnak.
7. A Múzsák Szövetsége ezért együttműködik a fontosabb írószervezetekkel, tapasztalatcseréket, kerekasztal-beszélgetéseket, csereüdültetéseket szervez. Kapcsolatot teremt a nemzetközi múzsaszövetségekkel.
8. A Múzsák Szövetsége aktívan járul hozzá a nyelvek közötti határok lebomlásához, illetve a különböző nyelvek közötti kapcsolatok létrejöttéhez.
9. Serkenti a vizuális kommunikációt.
10. A Szövetség kezdeményezi híres múzsák meghívását, tervei közt szerepel Léda, Csinszka, Horger Antal és Gyömrői Edit több várost érintő körútjának megszervezése.
11. A Múzsák Szövetsége konferenciákat szervez Miért nem írnak a múzsák történelmi regényt, illetve Egységes-e a múzsa címmel.
12. A Múzsák Szövetségének logóján fehér galamb látható, ülüvel.
13. A galamb a múzsa, az ülü a költő.
14. A múzsa tudja, hogy ha az ülü jóllakik, a galamb is megmarad.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: http://erte.freeblog.hu,