Éget a vágy
Éget,úgy éget a vágy,
Mindig mikor gondolok rád!
Gondolataim nálad járnak,
Mint virágon a méhek szállnak!
Lelkem állandó tűzben,
Mint kitörő vulkán kürtje!
Ízzik,ízzik kitörni készül,
Szívem boldog szerelembe szédül!
Imádlak,szeretlek,akarlak!
Lágy csókjaimmal lassan betakarlak!
Kezem kebleden,szám a szádon,
Nincs is szebb ennél e világon!
Éget,úgy éget a vágy,
Szeretve csókolnám újra a szád!
Boldogan ölelném hófehér testedet!
Odadom érte szerelmes lelkemet!
Lelkemet odadván, mi marad nékem?
Szerelmes szívem is híven szolgál téged!
Mit ér a testem szív és lélek nélkül?
Boldogan adom át szerelmemnek végül!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.