Van aki félti az álmait.
És nem mondja el senkinek az titkait.
De ha megtalálja azt akire várt.
Vele megosztaná minden gondolatát.
Én megtaláltam azt akire vártam.
Azt a lányt akit edig csak álmomban láttam.
Te vagy az a lány kire mindig vártam.
Akit őrökre a szivembe zártam.