Gondolat-távozás
Egy Gondolat most csomagol
Átrendezi hajnalom csendjét
Emlékszem, mikor ültem a padon
S hosszasan merengtem felé -
A pohár, miből ivott, lassan kiürült;
Majd rám nézett félőn remegve
Meleg teája már régen kihűlt,
Mit oly sokáig fogyasztott - feledve,
Kiben titkon meglapult léte
Tompa zajban koppant lépése
elavult lelkem kertjében ....
Távozni készül, de közben maradna
Nem akar nyílni az ajtó, s a bizonytalan
mozdulat megtöri elmosódott szavam,
Mely suttogja: "A kulcs nálam van"..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.