Ketten
Istenről álmodtam, és Anyámról
Őszben tavaszról, télben a nyárról
Az örökkévalóságról
Ez a hitem
Ez lobog bennem
Isten, és Anyám
Eggyek a szívemben
Ketten
Velük, s nélkülük mennyi év eltelt
Istent kerestem, Anyám megjelent
Bennem égő, intő jel lett
Ez a hitem
Ez lobog bennem
Isten, és Anyám
Mennyit szenvedtetek
Ketten
Ha sújt a sors, Anyámra gondolok
Amerre Ő jár Istent látom ott
Felül a földi gondokon
Ez a hitem
Ez lobog bennem
Isten, és Anyám
Szeretnek legszebben
Ketten
Elült a harc, s fény gyúlt az ég felett
Isten után Anyám is égbe ment
Csillagok égő teste lett
Ez a hitem
Ez lobog bennem
Isten, és Anyám
Ragyognak felettem
Ketten
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.