Nem elég
Hánysuor bújtam remegve hozzád
Hányszor fogtam meg a kezedet
Kapaszkodva, mint az indaszár
Higy újra, s újra érezzelek
S hányszor mondtam, semmi nem elég
Ha szemed csillagát rámveted
Ha szétomolva úgy ölelsz még
Mint szél a parti nádas felett
Nem elég a fényed,varázsod
Nem elég,hogy Istennőm legyél
Ha nem érzem a lángolásod
S testedet az újjaim hegyén
Ha nem korbácsol vad sóhajod
S nem nyugtat,ha elült a vihar
Ha nem ringathat el lágy karod
S nem ringathatlak karjaimban
Tudom a tűz ellobban zizzenve
Harmat sír az őszi avaron
Vess béklyót lázadó szívemre
Párnáim közt minden hajnalon
2000 02 14
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.