SZÜLETÉSNAPI VERS
Megszülettem én is régen egy napon,
Így minden évben van születésnapom.
Nekem is, éppen úgy, mint mindenkinek,
De azt már nem tudom. persze, hogy minek.
Van, akinek érdemes ünnepelni,
Nekem arra jó, megszámoljam mennyi.
Most összeszámoltam kilencvenhármat,
Az ember ilyenkor még mire is várhat?
Azt mondják, hogy szép kor. Szép a fenének!
Az igazság az, hogy elmúlt az élet.
Szép volt a húsz, harminc, talán a negyven,
Amikor még az életet szerettem.
Most kezdem a kilencvennegyediket,
Ez sem lesz könnyebb, de sokkal nehezebb.
Egy darabig talán megleszek vele,
Ha nem, akkor hát egye meg a fene.
Születésnapi vers, de nem ünnepi,
Mit csinálhatok? Ez van! Püff neki!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.