Keményen
Fájdalom, itt csücsül a vállamon
Félelem, hiányzik a kényelem
Öröklét, a végén már csak hörögnék
Hitáldás, eltüntet a piálás.
Pánik, bajok, mocskos vagyok
Szorgos, lusta elmét nyalok
Ne bánts, kísérts, hagyj felállva
Nagyíts, őrjöngj, légy megáldva.
Tömbök, kockák, manók fogják
Töményen, fövényen halálfák
Öntözd, locsold, add reményem
Hisztizz, rohanj, ölelj keményen.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.