Beteg jövő
Kerítésen egy árny suhan át
Kezedből kiejted a woodoo babát.
Tű útját keresi a karodba,
Én meg benn kotorászok a szarodba.
Az élet ritka és ritka nagy szar
Az Isten gyűlöl ez itt a baj.
Éjjel sincs, aki megnyugtat
A szabályokat rég felrúgtad.
Akciós csomagba zűrzavar,
Az ajánlat téged is felkavar.
Eddig is elég zakkant voltál,
De ezzel az Ördögnek szóltál.
Kell egy hely, ahol elbújhatsz,
Kellenek dolgok, miket elkúrhatsz.
De vannak, amiket nem kéne,
Fölötted lebeg jövőd réme.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.